به گزارش مفدا، مهدی معماری، مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، در آغاز دومین گردهمایی مسئولان روابط عمومیهای معاونتهای فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به فراز و فرودهای راهاندازی مجموعه وبسایتهای«مفدا» از ابتدای مردادماه سال جاری تاکنون، گفت: در این مدت با مشکلات فراوانی روبرو بودهایم که بحمدالله با همفکری و تعامل با همکاران دانشگاهی موفق به مرتفع کردن همه آنها شدهایم و همواره به دنبال راهحلهای منطقی و اجرایی برای رفع موانع، مشکلات و محدودیتها بودهایم.
معماری با اشاره به برنامه عملیاتی مشترک معاونتهای فرهنگی و دانشجویی در سال آینده تصریح کرد: برای سال آینده، تعدادی از برنامههای محوری مرتبط با مجموعه وبسایتهای خبری مفدا دانشگاههای علوم پزشکی کشور را که اجرای آن منجر به رفع بسیاری از نقایص گذشته و حال روابط عمومی میشود در برنامه عملیاتی مشترک دانشگاههای علوم پزشکی گنجاندهایم که شامل سه برنامه محوری«راهاندازی شوراهای اطلاعرسانی»، «تشکیل و شروع به فعالیت کمیتههای دانشجویی مفدا» و « برگزاری دورههای آموزشی مهارتافزایی ویژه مسئولان و مدیران روابط عمومی معاونتهای فرهنگی و دانشجویی» است.
معماری ادامه داد: پس از بررسیهای دقیقی که انجام شده به این نتیجه مهم رسیدیم که دو مشکل بزرگ در سر راه فعالیتهای روابط عمومی دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه فرهنگی و دانشجویی است، ابتدا اینکه در روابط عمومیها با کمبود شدید منابع انسانی کارآمد که لازمه کنشگری در این عرصه است مواجه هستیم چنانچه اکثر فعالان این حوزه از دانش حداقلی رسانه ای که لازمه کنشگری در این عرصه است برخوردار نیستند. مشکل و مانع اصلی دیگر نگاه حداقلی مسؤولان دانشگاهی به حوزه رسانه و روابط عمومی است که باعث عقبماندگی تاریخی این حوزه است، بنابر این رفع این دو مشکل را در اولویت فعالیتهای خود در سال ۹۶ قرار داده و برنامهریزی دقیقی برای اجرایی سازی برنامههای تدوین شده در سال آینده داریم.
مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت تدوین آییننامه و دستورالعمل « راهاندازی کمیتههای دانشجویی مفدا » را گامی اساسی در راستای استفاده از ظرفیتهای دانشجویی در تهیه محتوایی وبسایتهای خبری مفدا دانست و خاطر نشان کرد: با تشکیل و شروع به فعالیت این کمیتهها گامی اساسی جهت استفاده از ظرفیتها، خلاقیتها و توانمندیهای دانشجویان در مجموعه روابط عمومیهای معاونتهای فرهنگی و دانشجویی برداشته خواهد شد و بهزودی این ظرفیت بکر و بالقوه به یاری مسؤولان روابط عمومی خواهند آمد و از این طریق ضمن استفاده از توان دانشجویان، فقر نیروی انسانی موجود به طرز مشهودی کاهش خواهد یافت.
معماری تدوین نظامنامه آموزشی و توانمندسازی مدیران و فعالان روابطعمومیهای دانشگاهها را قدم بعدی دانست و گفت: تدوین نظامنامهای جامع که ضمن نیازسنجی مخاطبان و بررسی سطوح توانمندی آنان به ارائه برنامههای آموزشی هدفمند میپردازد، از جمله اقدامات و فعالیتهای ما است که انشاالله خردادماه سال آینده ابلاغ و اجرایی شده و و تا پایان سال تمام برنامههای آموزشی و توانمندسازی بر مبنای آن طرحریزی و اجرا میشود.
وی همچنین با اشاره به نهایی شدن آییننامه «تشکیل شوراهای اطلاع رسانی معاونت های فرهنگی و دانشجویی» وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این آییننامه که به تازگی در معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، تدوین و نهایی شده است، آییننامه بسیار مهم و تعیین کننده است که برای نخستین بار در دانشگاههای علوم پزشکی اجرایی خواهد شد . در تدوین پیشنویس این آییننامه در حدود ۲۰۰ نفر روز وقت کارشناسی گذاشته شده و ۵۰ نفر روز دیگر مورد بررسی و اصلاح قرار گرفته است.
معماری یکی از برنامههای دیگر دومین نشست مدیران روابط عمومی معاونتهای فرهنگی و دانشجویی را برگزاری انتخابات دبیران کلانمناطق روابط عمومیهای معاونتهای فرهنگی و دانشجویی عنوان کرد که برای نخستینبار برگزار میشود و هدف از برگزاری آن، « تشکیل شورای هماهنگی» این روابط عمومیها است. این شورا با هدف ایجاد یک تیم مشورتی و کارشناسی در سطح مدیران روابط عمومی ایجاد شده به نحوی که تمام برنامهریزیها و تصمیمگیریها در این شورا انجام خواهد شد.
گفتنی است در ادامه دومین گردهمایی مدیران روابط عمومی معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، انتخابات دبیران 10 منطقه جغرافیایی دانشگاهها انجام شده و بر اساس آن هر یک از مناطق یک نماینده جهت عضویت در شورای هماهنگی فعالیتهای روابط عمومیهای معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی انتخاب و معرفی کردند.
ارسال نظر