دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹

توصیه اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛

نصف بشقاب غذایتان را به سبزی و سالاد اختصاص دهید

مفدامشهد

مصرف روزانه سبزیجات یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطانها می باشد زیرا سبزیجات حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی بدن را قوی می سازند.

سرپرست  اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یادداشتی توصیه کرد: مصرف سبزیجات متنوع را در وعده های غذایی روزانه فراموش نکنید. سبزیجات برگ سبز از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردارند. در این نوع سبزیجات کاروتنوئیدها، ساپونینها، لوتئین و فلاوونوئیدها یافت می شوند، همچنین دارای فیبر، فولات و بتاکاروتن مورد نیاز بدن هستند.

مصرف روزانه سبزیجات یکی از عوامل مهم پیشگیری از سرطانها می باشد زیرا سبزیجات حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و دستگاه ایمنی بدن را قوی می سازند. سبزیجات نارنجی مانند هویج و کدو تنبل دارای بتاکاروتن می باشند. بتاکاروتن رنگدانه ای است که در صورت نیاز بدن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود. این ماده بدن را در مقابل سرطان ها محافظت می کند.

سبزیجات دارای کالری پایینی می باشند، حجیم و سیرکننده اند و در مقایسه با سایر مواد غذایی بسیار کمتر منجر به چاقی میشوند.

سبزیجات سرشار از منیزیم هستند و منیزیم در فعالیت انسولین نقش مهمی را ایفا می نماید. سطح منیزیم معمولا در بیماران دیابتی پایین است!

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.