دکتر افشین استوار در همایش استارتاپ ویکند سلامت در سالن شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با ابراز خرسندی از وقوع این رویداد مبارک که با همت دانشجویان و اساتید در این دانشگاه اتفاق افتاده افزود: بدیهی است آن علمی باعث پیشرفت می شود که تبدیل به فناوری در خدمت مردم و جامعه شود و کشور باید این موضوع را مد نظر داشته باشد.
وی بیان داشت: امروزه مطرح می شود که جایگاه فناوری بسیار ارزشمند است اما فناوری زمانی ارزشمند است که مبتنی برآخرین دستاور های علمی باشد و علم بدون فناوری باعث پیشرفت در زندگی مردم نمیشود.
دکتر استوار خطاب به شرکت کنندگان در همایش گفت: لازم است این دو مقوله با هم و همراه هم پیشرفت کنند و شما نخبگان می توانید این هدف را تحقق ببخشید و وظیفه مدیران وسیاست گزاران تنها تسهیل این مسیر است.
یکی از مهمانان این همایش آقای ابوالفضل الیاسی از انستیتو پاستور ایران بود که با ابراز خرسندی از حضور در شهر زیبای بوشهر گفت: از اینکه چنین بستری در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر فراهم شده و این دانشگاه نیز هماهنک باسایر دانشگاه ها در راستای پیشبرد اقتصاد دانش بنیان حرکت میکند بسیار خرسندم.
الیاسی به تشریح وظایف مراکز رشد پرداخت و گفت: مراکز رشد با امکانات دولتی یک سری امکانات در اختیار استارتاپ ها قرار میدهند تا به یک محصول تبدیل شوند.
وی در ادامه به موفقیت استارتاپ هایی که به کسب و کارهای بزرگ تبدیل شده اند مانند hp، اپل و بر خی نرم افزارهای موبایل اشاره کرد و تعدادی از استارتاپهای موفق در داخل کشور را معرفی کرد.
الیاسی افزود: در معاونت تحقیقات وفناوری ریاست جمهوری کارگروه ارزشیابی شرکت های دانش بنیان وجود دارد که به بررسی شرکت ها و ایده های جدید می پردازد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ماهیت اقتصاد دانش بنیان حمایت از ایده های جدید و فناورانه است که البته این شرایط در حوزه سلامت به دلیل طی مراحل زیادی که باید یک ایده به محصولی قابل اعتماد تبدیل شود، سخت تر و طولانی تر از استارتاپ های حوزه it است.
آقای کاوه گودرزی نماینده جهانی استارتاپ ویکند نیز در این همایش با طرح سئوالی که چه کسانی در استارتاپ ها شرکت داشته اند؟ گفت: همین که با این سوال همه می فهمند تعداد زیادی در این گونه برنامه ها شرکت نداشته اند باعث دلگرمی و روحیه می شود.
وی سپس تیم برگزار کننده و داوطلب های برگزار کننده استارتاپ ویکند سلامت بوشهر را معرفی کرد و ادامه داد: یکی از دستاوردهای این همایش سه روزه، آشنایی با مربیان و کسب علم و تجربه است.
گودرزی در ادامه افزود: تا کنون 150 کشور استارتاپ را برگزار کرده اند و بیش از 23 هزار نفر به طور داوطلب این کار را انجام دادهاند.
سپس منتورها (مربیان)به معرفی خود پرداختند. ودر انتها شرکت کنندگان ایده های جالب خودرا ارایه دادند.
انتهای پیام/
خبرنگار افتخاری مفدا / م.ص
ارسال نظر