به گزارش مفدامشهد، سه شنبه پنجم آذر "دکتر فاطمه محرری" سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نشستی صمیمانه با دبیران تشکلهای اسلامی دانشجویی داشت. در این جلسه "دکتر طباطبایی" مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و عضو هیئت نظارت بر تشکلها، "دکتر محمد اسماعیل زاده" مدیر دفتر ریاست دانشگاه و "دکتر علیرضا ابراهیم زاده" مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر تشکلها نیز حضور داشتند.
این جلسه با هدف آشنایی دبیران تشکل ها با سرپرست جدید معاونت و بیان دغدغهها و اعلام برنامه های ۱۶ آذر "روز دانشجو" برگزار شد.
در ابتدا "دکتر محرری" ضمن عرض خیر مقدم به حاضران از دبیران تشکلها خواست تا به بیان مهمترین دغدغهها و انتظارات خود از معاونت فرهنگی و دانشجویی بپردازند.
" علیرضا پیوندی" دبیر سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان رسالت و اهداف تشکل خود پرداخت و هدف را در کادر سازی جهت نقش آفرینی نیروهای انقلابی در اجتماع بیان کرد، همچنین تربیت نیروی همهجانبه و پرهیز از تک بعدی شدن افراد را مطرح کرد.
او در این راستا اضافه کرد: در بسیج دانشجویی توانمندسازی علمی افراد نیز از اولویتهای اصلی سازمان میباشد. درخصوص اجرای برنامهها و دغدغه های فرهنگی، وی بالاترین مرجع را اسناد بالا دستی نظیر سند دانشگاه اسلامی دانست و اعمال سلیقههای شخصی را مسیری نادرست در اجرای برنامه های فرهنگی دانست. وی در یکی از درخواستهای خود به همدلی بین تمامی ارکان فرهنگی دانشگاه به عنوان نقطه عطفی در فعالیتهای فرهنگی اشاره کرد و آگاه سازی تمامی مسئولین دانشگاهی را از قوانین حاکم بر تشکل ها خواستار شد.
در خصوص ۱۶ آذر و روز دانشجو حفظ حرمت این روز را که باید منطبق بر وجه تسمیه آن باشد و در عین حال ذائقه ی مخاطبین دانشجویی را نیز در بر گیرد و به روز دانشجو به عنوان روز جشن نگریسته نشود تاکید کرد.
در ادامه "محمدحسین صادقی" نماینده سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جهاد دانشگاهی را مکانی برای بالندگی فرهنگی بدون نگاه سیاسی خاص معرفی کرد و از ثبت سامانهای ۷۳۰ نفر عضو در دانشگاه در دو سال اخیر خبر داد و خواستار نگاه برابر به تشکلهای اسلامی در مقایسه با تشکلها و سمن های علمی، در دانشگاه و نهادهای نظارتی شد همچنین برگزاری منظم جلسات هیئت نظارت بر تشکل ها و شورای فرهنگی دانشگاه را به عنوان مراجع اصلی صدور مجوز برنامه های تشکل ها را مطالبه کرد.
در ادامه گفتگوها "علی پزشکیان" دبیر تشکل انجمن اسلامی، در ابتدای صحبتها تخصیص جایگاه معاونت فرهنگی و دانشجویی را به یکی از بانوان هیئت علمی دانشگاه گام شایستهای دانست و با اشاره به سوابق و نقش تشکل ها در جریانات انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی خواستار فراهم شدن فضای آزادتر، کاستن بروکراسیهای اداری در جریان دریافت مجوزهای برنامههای تشکلها و همچنین تبیین نقش هیئت نظارت و جایگاه قانونی آن برای سایر واحدهای دانشگاهی و بالاخص واحدهایی که برای اجرای برنامههای تشکل نیاز به همکاری آنها می باشد از جمله دانشکده ها شد.
"حسین پورمحمد" دبیر تشکل جامعه اسلامی و آخرین دبیر حاضر در جمع به کمبود مخاطبان دانشجویی تشکلها اشاره کرد ، همچنین حاکم شدن فضای سردی و نا امیدی را در بین دانشجویان علت عدم رغبت برای شرکت در برنامه ها دانست.
وی نیز تفاوت نگاه به تشکل های سیاسی را در مقایسه با تشکلهای علمی چشمگیر و قابل توجه دانست.
پس از پایان ارائه دغدغهها و مشکلات و ارائه پیشنهادات دبیران تشکل ها، دکتر محمد اسماعیل زاده مدیر دفتر ریاست سطح دغدغههای عنوان شده از سوی تشکلها را مورد توجه و شایسته دانست . وی برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی را مورد تاکید قرار داد و از دبیران خواست به این مهم توجه ویژه کنند.
سپس "دکتر ابراهیم زاده" مسئول دبیرخانه هیئت نظارت به بیان ساز و کار اجرایی دبیرخانه پرداخت و توجه به قوانین و مقررات را خواستار شد.
در ادامه "دکتر طباطبایی" مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و عضو هیئت نظارت بر تشکل ها بیان کرد؛ مجوزهای هیئت نظارت برای تمامی بخشهای دانشگاه لازم الاجرا است و عمل به قانون به عنوان بهترین عامل که قابلیت دفاع هم دارد را در راس کار واجب دانست و اضافه کرد فعالیتهای سیاسی تشکلها باید در اوج سلامت اتفاق بیفتد.
در پایان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ضمن تاکید به گرامیداشت روز دانشجو و نگاهی فراتر به روز دانشجو" ۱۶ آذر" به برگزاری جلسات ماهیانه و نشست با دبیران تاکید کرد.
وی خاطرنشان کرد: کار تشکلها کار تیمی هست و مهمترین عامل در پیشبرد برنامهها، پیگیری در امور و صبورانه عمل کردن است و ناامیدی بدترین حالت است.
محرری ادامه داد: تشکل باید مطالبه گر و پیگیر باشد و تشکر به عنوان واسطهای میان دانشجویان و مسئولین بهترین تأثیرگذاری را میتواند داشته باشد.
در پایان از دبیران حاضر در جلسه خواست تا با ارائه برنامههای سالیانه تشکل ، هیئت نظارت بتواند در کمترین زمان و در اسرع وقت پاسخگوی مجوزهای درخواستی باشد و اقدامات لازم برای تامین اعتبارها و مجوزهای لازم صورت پذیرد.
ارسال نظر