سپهر سوییزی نفر اول رشته خوانندگی پاپ در دهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ از دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، در گفت وگو با خبرنگار مفدا با بیان این مطلب اظهار کرد: خوشحالم که در این جشنواره حضور یافتم و حائز مقام شدم؛ البته معتقدم حضور من دراین فستیوال بزرگ فرهنگی فارغ از هر نتیجهای که کسب میشود، کوله باری از تجربه به همراه دارد، میتوان گفت جشنواره بینالمللی سیمرغ، سنگ محکی برای سنجیدن عیار هر هنرمندی به شمار میرود.
وی که سومین حضور خود را جشنواره بینالمللی سیمرغ تجربه میکند، گفت: در دوره نخست این جشنواره در بخش خوانندگی سنتی شرکت کردم و عنوانی کسب نکردم اما در دوره گذشته موفق به کسب رتبه سوم شدم. حریفان سرسخت و قدری در دوره گذشته در رشته خوانندگی پاپ گام به آوردگاه جشنواره گذاشتند که در نهایت کاظم خموش رتبه اول این رشته را از آن خود کرد و آقای طباطبایی از دانشگاه علوم پزشکی گناباد، موفق شد عنوان دومی را به دست آورد.
سوییزی با بیان این که سطح فنی جشنواره بینالمللی سیمرغ به لحاظ کیفی همطراز و همردیف با جشنواره بینالمللی فجر و حتی بالاتر از آن است، خاطرنشان کرد: اقدام وزارت بهداشت در برگزاری مستمر این جشنواره فرهنگی ستودنی است وخوشحال هستم که همه ساله طی یک هفته همه فعالان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی به منظور رقابت سالم، در محلی گرد هم جمع میشوند و باید این موضوع را به فال نیک گرفت چرا که برگزاری جشنوارهها و فستیوالهای فرهنگی، سبب رشد و بلوغ فکری دانشجویان میشود.
برگزیده رشته خوانندگی پاپ دهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ یکی از حریفان سرسخت و جدی در این دوره از جشنواره را دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کاشان و اصفهان ذکر کرد و گفت: آقای طباطبایی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گناباد امسال نیز با آمادگی کامل به جشنواره آمده است و از صدایی شش دانگ و پخته برخوردار است؛ او حریف سرسختی برای شرکت کنندگان در این رشته بود. واقعا استعدادهای خوبی در رشته خوانندگی پاپ وجود دارد و خیلی خوشحال هستم که دانشجویان علوم پزشکی به عنوان متولیان نظام سلامت، در رشتههای مختلف هنری، سررشته وتبحر دارند و این موضوع بیانگر آن است که اگر ارزش و توجه خاصی به فعالیتهای هنری فرهنگی در سطح دانشگاههای علوم پزشکی بشود، قطعا آینده روشنی میتوان برای قشر دانشجو ترسیم کرد.
وی اشارهای به فعالیتهای موسیقی خود از دوران کودکی کرد و گفت: فعالیت موسیقی را از دوران کودکی و در سن هشت سالگی با ویولن آغاز کردم و با حضور در کنسرتهای مختلف و شنیدن صداهای متعدد، جذب و شیفته موسیقی شدم. در دوران نوجوانی دست و پا شکسته موسیقی را از اساتید مختلف یاد گرفتم و بعد از مدتی در کلاس استاد علی مینوسپهر از اساتید موسیقی کشور حضور یافتم و آرام آرام به سمت و سوی موسیقی پاپ کشیده شدم.
سوییزی گفت: در موسیقی پاپ که علاقه خاصی به آن دارم از سبک و تکنیک خوانندگانی همچون « مانی راهنما » و همچنین « نیما مسیحا» لذت میبرم و صدای این عزیزان را به شدت دوست دارم.
وی با اشاره به اینکه سطح داوری این دوره از جشنواره مطلوب و قابل قبول بود، خاطرنشان کرد: داوران برجسته و اساتید صاحبنام کار قضاوت مسابقات رشته خوانندگی پاپ را برعهده دارند و نیما مسیحا یکی از این افراد است که چهره شناخته شده موسیقی ایران زمین به شمار میروند. همین طور استاد رضا تاجبخش و مهدی یغمایی که با حضورشان در جشنواره بینالمللی سیمرغ، اعتبار خاصی به این جشنواره بخشیدند. هر چند اجرای موسیقی در کنار این اساتید، کار سختی است اما افتخار میکنم که به لحاظ تکنیکی و فنی مورد قضاوت این عزیزان قرار گرفتم.
این دانشجوی رشته پزشکی اظهار کرد: یکی از اهداف اصلی برگزاری جشنواره فارغ از کسب نتیجه و بعد رقابتی آن، انگیزه و گرایش دانشجویان و اساتید علوم پزشکی به فعالیتهای هنری و فرهنگی است و به نظرم هر دانشجو یا استادی که در کنار فعالیتهای درسی و مشغله کاری خود، گرایش به فعالیتهای هنری و فرهنگی داشته باشد، برنده واقعی است چرا که وقتی هنر آمیخته با فعالیتهای روزمره انسان میشود، سبب رشد و تعالی هر فرد میشود.
سوییزی با ابراز تاسف از اینکه کانونهای موسیقی در خیلی از دانشگاههای علوم پزشکی فعال نیست، گفت: متاسفانه فضایی در جشنواره بینالمللی سیمرغ به لحاظ فعالیتهای فرهنگی و هنری میبینیم در سطح دانشگاههای علوم پزشکی نیست و در خیلی از دانشگاهها دانشجویان علاقهمند به رشته موسیقی نمیتوانند فعالیتی در این رشته داشته باشند به دلیل اینکه کانون موسیقی در دانشگاهها نیست و اگر هم باشد، آنچنان که باید و شاید جایگاهی برای موسیقی قائل نیستند و اجازه فعالیت به دانشجویان در این زمینه داده نمیشود و یکی از اهداف من برای حضور در جشنواره سیمرغ این است که به مسؤولان بگویم توجه و اهمیت خاصی به موسیقی دهند و با ایجاد کانونهای موسیقی در سطح دانشگاهها، باعث رونق و توسعه موسیقی در میان دانشجویان علوم پزشکی شوند. همه دانشگاهها نیاز به کانونهای موسیقی برای فعالیت در این حوزه دارند. در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود نیز که من در آن تحصیل میکنم، علیرغم تلاشهایی که انجام شد هنوز اجازه تاسیس کانون موسیقی به دانشگاه نمیدهند.
ارسال نظر