دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۶

اداره تغذیه

امور تغذیه:

از آنجا که امور مربوط به تغذیه دانشجویان گرامی از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد، لذا مسئولین مربوطه در حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و کارکنان اداره تغذیه دانشگاه، همواره نهایت هم و تلاش خود را نسبت به انجام هر چه بهتر امور تغذیه دانشجویان خواهند داشت. سلف سرویس این دانشگاه به لحاظ مکان، بین دفتر ریاست و دفتر نهاد مقام معظم رهبری قرار دارد که دارای سالن های طبخ و سالن های مجزای غذا خوری است.

اگرچه امور مربوط به طبخ و توزیع غذا به بخش خصوصی واگذار شده است اما وظیفه اصلی واحد امور تغذیه و سلف سرویس که زیر مجموعه  امور دانشجویی و حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی می باشد، برنامه ریزی و پیش بینی سهمیه مواد غذایی،   تهیه  مواد اولیه، نظارت بر نگهداری، پخت، توزیع و در نهایت تامین غذای دانشجویان با توجه به اصول بهداشتی و تغذیه ای و بر اساس آیین نامه های ابلاغی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد. در این بخش رئیس اداره تغذیه و مسئول سلف سرویس به همراه سایر کارکنان مجموعه به همکاری می پردازند.   برنامه غذایی اغلب بصورت دو منوی انتخابی برای وعده های ناهار و شام دانشجویان تدوین و به اجرا  گذاشته می شود. در مراحل تدوین یک برنامه غذایی، پیش برنامه توسط کارشناس تغذیه بر پایه  نیازهای تغذیه ای تنظیم  شده سپس نظرات دانشجویان محترم که به طور معمول از طریق نمایندگان  شورای صنفی و یا طی نظر سنجی های دوره ای اخذ گردیده و در حد امکانات و مقدورات، در برنامه اعمال می شود. هر برنامه غذایی با تائید معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر امور دانشجویی، کارشناس تغذیه، مسئول سلف سرویس و نمایندگان شورای صنفی در امور تغذیه، به اجرا گذاشته خواهد شد.

نظر به اهمیت ویژه دیدگاههای دانشجویان محترم و پیشنهادات و انتقادات سازنده آنان، برنامه نظر سنجی عمومی از دانشجویان بصورت آنلاین در سیستم اتوماسیون تغذیه قرارداده شده تا از این طریق امکان دستیابی به نقطه نظرات آنان جهت ارتقاء کمی و کیفی عملکرد امور تغذیه فراهم گردد.

دانشجویان جهت دریافت  وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام، ملزم به دریافت کارت تغذیه و ارائه آن می باشند که تا زمان دریافت کارت دائم دانشجویی خود که کارت تغذیه الکترونیکی نیز هست، می بایست نسبت به دریافت کارت تغذیه موقت اقدام نمایند. استفاده از کارت تغذیه با شارژ و رزرو قبلی ژتون غذا توسط دستگاه اتوماسیون و در ساعات مقرر مقدور خواهد بود. همچنین با استفاده از شبکه شتاب، امکان رزرو اینترنتی غذا از محل سکونت دانشجو نیز امکان پذیر می شود  لازم به ذکر است کارت تغذیه تنها توسط شخص دانشجو قابل استفاده بوده و انتقال به غیر ممنوع می باشد.

توجه به این نکته ضروری است که امکان استفاده از هر یک از دو منوی انتخابی در برنامه ناهار و شام تنها مستلزم رزرو قبلی تا ۲۴ ساعت پیش از آن وعده است که در صورت عدم رزرو قبلی، تنها امکان خرید ژتون روز، وجود خواهد داشت.

دانشجویان برای دریافت صبحانه که بصورت بسته بندی هفتگی، در روز معینی از هفته و به هنگام ارائه شام در خوابگاهها، توزیع می گردد، لازم است رزرو قبلی را انجام دهند. ناهار در سلف سرویس مرکزی دانشگاه در هر یک از سالن های  غذا خوری بر اساس منوی انتخابی و شام در خوابگاههای دانشجویی ارائه می شود. بدیهی است امور تغذیه این دانشگاه پذیرای پیشنهادات و انتقادات سازنده دانشجویان گرامی به خصوص از طریق شورای صنفی دانشجویی خواهد بود.

*اهم فعالیت واحد امور تغذیه :

-تنظیم برنامه غذایی صبحانه، ناهار و شام یا افطار ی و سحری

-نظارت بر انتخاب، سفارش، تهیه، تحویل و نگهداری مواد غذایی خام و اولیه بر اساس مرغوبیت تائید شده کالا،  بارعایت  اصول بهداشتی و بر پایه آمار دانشجویان و ...

- نظارت بر بهداشت مواد غذایی در سلف سرویس و... .

- نظارت بر عملکرد و آموزش بهداشت فردی کارکنان سلف سرویس

- نظارت بر کیفیت و کمیت غذای ارائه شونده

- نظارت بر سیستم اتوماسیون در سلف سرویس (شارژ کارت تغذیه، رزرو غذا، فروش ژتون و ...)

-  برپایی جلسات با اعضای شورای صنفی  دانشجویی به ویژه  با نمایندگان شورای صنفی در امور تغذیه

برنامه غذایی سلف سرویس دانشگاه علوم پزشکی بابل 

روز

ناهار

شام

شنبه

۱-لوبیا پلو + ماست + میوه

۲- چلوخورشت گوشت چرخ کرده با سیب زمینی سرخ شده + ماست + میوه

(پلوی مخلوط با مرغ + ماست)

یا (کتلت با سیب زمینی سرخ شده + سوپ+ گوجه و خیار + نوشیدنی)

یکشنبه

۱- زرشک پلو با مرغ + ماست

۲-چلوخورشت مرغ آلو+ ماست

 

(ماکارونی+ سوپ+ گوجه و خیار + نوشیدنی)

دوشنبه

۱-سبزی پلو با ماهی قزل آلا با لیموترش+ ترشی

۲- چلو مرغ فسنجان + ماست

(آش رشته + نفری ۲ عدد تخم مرغ خام +گوجه و خیار +میوه)

یا (خوراک لوبیا + نفری ۲ عدد تخم مرغ خام +گوجه و خیار +میوه)

سه شنبه

۱-چلوکباب کوبیده با گوجه فرنگی و کره + ماست

۲- چلوخورشت قیمه بادمجان + دوغ

(سبزی پلو با گوشت +ماست)

یا (چلوخورشت مرغ با مخلوط سبزیجات+ ماست)

چهارشنبه

۱-چلو اکبر جوجه با کره و سس انار+ ماست

۲-چلوخورشت قرمه سبزی + ماست

(سالاد الویه و سالاد ماکارونی+میوه)

یا (کنسرو تن ماهی+ میوه)

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.