سه‌شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۰

اداره تغذیه

اداره تغذیه تأمین غذای سالم و بهداشتی و مطابق با نیازهای تغذیه ای دانشجویان را بر عهده دارد. در این راستا طبخ و توزیع ناهار در سلف سرویس دانشگاه و توزیع شام و صبحانه در خوابگاههای دانشجویی با نظارت این اداره انجام میگیرد. سلف سرویس های دانشجویی زیر نظر این اداره عبارتند از : ۱ – سلف سرویس گلستان با ۱۳۰۰ متر مربع زیر بنا و آشپزخانه مجزا ( به عنوان سلف مرکزی در محل پردیزه دانشگاه و خوابگاه پسرانه گلستان) ۲ – سلف سرویس ۲۲ بهمن با ۷۵۰ مترمربع زیربنا و آشپزخانه مجزا (در محل خوابگاه دخترانه ۲۲ بهمن و مجاور با دانشکده دندانپزشکی) ۳ – سلف سرویس افضلی پور در محل بیمارستان افضلی پور(جهت تحت پوشش قرار دادن دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی مشغول به گذراندن واحدهای عملی در بیمارستان مذکور )

هدایت مطهری زاده

رییس اداره تغذیه

تحصیلات       :فوق لیسانس مدیریت

شماره تماس: ۳۱۳۲۵۳۵۰   

شماره اتاق : ۶

شرح وظایف

-برنامه ریزی و نظارت بر کلیه اموراداره تغذیه

-انجام برنامه ریزی های بلند مدت در راستای سیستهای حوزه جهت ایجاد بهترین کیفیت و کمیت در مراحل تغذیه

-تنظیم و تدوین نهایی برنامه غذایی ( هفتگی–ماهیانه) متناسب با فصول و مناسبتها با توجه به نظرات دانشجویی و هزینه معاونت.

-نظارت ، ارزیابی عملکرد کارشناسان و کلیه پرسنل شاغل در اداره تغذیه

-ارائه راهکار و برنامه ریزی های لازم در جهت پیشبرد اهداف اداره تغذیه به سوی استاندارد سازی بیشتر با همکاری و نظر کارشناسان مربوطه .
-نظارت بر کلیه امور تغذیه سلف سرویس ها و مشکلات تغذیه ای دانشکده های اقماری

-هماهنگی با ادارات درون سازمانی و فراسازمانی در راستای پیشبرد اهداف اداره

مهدی غنجعلی پور

مسئول سلف سرویس

تحصیلات : فوق دیپلم

  شماره تماس    :۳۱۳۳۵۶۰۷

شرح وظایف

۱- نظارت دقیق بر عملکرد پرسنل اداره تغذیه در سلف سرویس بررسی گزارشات ارئه شده از طرف آنها در خصوص مشکلات سلف سرویس ها به

صورت روزانه پیگیری و رفع مشکلات در حد ممکن و گزارش در خصوص موارد حل نشده یا هماهنگی لازم با مقام

مافوق .

۲- نظارت دقیق بر کیفیت و کمیت مواد غذایی خریداری شده از طریق کارشناسان و پیگیری های لازم .

۳- شناسایی مشکلات مربوط به آشپزخانه و سلف سرویس اعم از تعمیرات وتأسیسات و پیگیری جهت حل مشکل .

۴- نظارت و پیگیریهای لازم در خصوص حمل و توزیع به موقع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاه های سطح شهر


مریم ثقفی

کارشناس تغذیه

تحصیلات  :لیسانس

شماره تماس :۳۱۳۳۵۶۰۷

شرح وظایف

۱- نظارت و بازدید از آشپزخانه و سلف سرویس انبار و سردخانه ها به صورت روزانه و ساعتی

۲-تعویض مواد فاقد کیفیت مطلوب یا فاقد پروانه های لازم بهداشتی از جمله ماست،دوغ،میوه و ...

۳-توزین روزانه غذا و پیگیری مشکل کمیت غذا نظارت بر نحوه پخت غذاها

۴-رسیدگی به اعتراضات و شکایات دانشجویان در زمینه کیفیت و کمیت غذا و هم چنین بهداشت غذا ،محیط و پرسنل توزیع کننده                   

۵-تهیه آنالیز برخی از غذاها

۶-تدوین برنامه غذایی دانشجویی و بیمارستان شهید بهشتی به صورت ماهیانه

۷-نظارت روزانه و مستمر بر نحوه توزیع غذا در سلف سرویس گلستان

۸-نظارت بر آماده سازی و ارسال غذای سلف سرویس ۲۲ بهمن ،بیمارستان افضلی پور و شهید بهشتی

۹-ایجاد تغییرات در منوی غذایی دانشجویان با توجه به نظراتدبیر شورای صنفی و دبیر تغذیه و نظر سنجی از دانشجویان

۱۰-بازبینی و اصلاح مفاد قرارداد در هر سال پیگیری و تلاش مستمر در جهت احیا و رعایت بند بند قرارداد

۱۱-نظارت بر تمام امور آشپزخانه و چک کردن نقایص وسایل و ابزار آلات 

سایت اتوماسیون تغذیه

آین نامه تغذیه دانشجویان

راهنمای استفاده از اتوماسیون تغذیه

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.